Բաղադրիչներ

Պատրաստման եղանակ

  1. Պանիրը հավասարաչափ կտրատում ենք:
    Սուլուգունի-պանրով-նախուտեստ-4
  2. Պանրի կտորները դնում ենք խմորի մեջ ու փաթաթում ենք:
    Սուլուգունի-պանրով-նախուտեստ-5
  3. Ձողիկները լավ տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ, ապա դնում ենք թղթե անձեռոցիկների վրա, որպեսզի ազատվենք ավելորդ յուղից:
    Սուլուգունի-պանրով-նախուտեստ-6
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել