Բաղադրիչներ
- պանիր սուլուգունի - 600 գր
- ֆիլո խմոր - 6 շերտ
- բուսայուղ
Պատրաստման եղանակ
- Պանիրը հավասարաչափ կտրատում ենք:
- Պանրի կտորները դնում ենք խմորի մեջ ու փաթաթում ենք:
- Ձողիկները լավ տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ, ապա դնում ենք թղթե անձեռոցիկների վրա, որպեսզի ազատվենք ավելորդ յուղից:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել