Շատերն են սովոր օգտագործել սպիրտի թրջոցը, սակայն այն կատեգորիկ արգելված է ջերմություն ունենալու դեպքում։

Իսկ քացախի հիման վրա պատրաստած թրջոցը կարող եք անել անգամ ջերմություն ունենալու դեպքում։

Բաղադրատոմսը կարող եք տեսնել ստորև։

Բաղադրիչներ

2 կարտոֆիլ,
1 ճաշի գդալ քացախ։

Պատրաստման ընթացքը

Կարտոֆիլը հարկավոր է քերել քերիչով։
Նրանից հյութ քամել։

Ավելացրեք քացախ։
Փաթաթեք թանզիֆով (մի քանի շերտ) և 2 ժամ դրեք կոկորդին։

Եղեք առողջ։

Զգուշացում. ցանկացած առողջական խնդրի դեպքում դիմեք բժշկի, մի զբաղվեք ինքնաբուժությամբ: Ժողովրդական միջոցներ կիրառելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ, այլապես կարող եք վնասել ձեր առողջությունը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել