Life.panorama.am-ը գրում է.

Շատ են այն կերակրատեսակները, որոնց բաղադրության կարևորագույն բաղկացուցիչը թռչնամիսն է։ Իրականում, անկախ այն հանգամանքից, թե ինչ տիպի  թռչնամիս եք օգտագործում, պատրաստման սկզբունքը նույնն է։

Ամբողջական թռչունը կտրատելիս անհրաժեշտ է սկզբում թևերն ու ազդրերն առանձնանցել՝ պտտելով պոկելով դրանք հոդային հատվածներից։ Ապա խոհանոցային մկրատով կամ դանակով թռչունը երկու մասի բաժանել և շարունակել կտրատել՝ ըստ կերակրատեսակի պատրաստմանն  անհրաժեշտ չափսերի։

Սագի կամ բադի միսն օգտագործելիս համեմատաբար քիչ յուղ կգոյանա պատրաստման ընթացքում։ Եթե մսի յուղոտ հատվածները մի քանի անգամ ծակեք պատառաքաղով, ապա արդյունքում յուղոտ սոուս կկուտակվի։

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել