Life.panorama.am-ը գրում է.

Ըստ դիետոլոգների, գազարի հյութի պարբերաբար օգտագործումը նվազեցնում է ախորժակը, ինչպես նաև մեծ ազդեցություն է ունենում օրգանիզմի երիտասարդության, ինչպես նաև ինքնավստահության վրա:

Սակայն գազարի հյութը շատ ավելի լավ ազդեցություն կունենա, եթե այն լինի թարմ քամած: Փորձեք փոխարինել սովորական նախաճաշը հյութով, օրվա ընթացքում խմեք մեկական բաժակ հյութ ճաշից և ընթրիքից առաջ:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել