Ներկայացնում ենք շատ համեղ և հյութեղ հավի մսով ռուլետներ ձվի միջուկով:

Բաղարիչները՝

  • Հավի ֆիլե՝ 600 գ
  • Ձու՝ 3 հատ
  • Սոխ՝ 2 հատ
  • Կոշտ պանիր՝ 70 գ
  • Կանաչի՝ 0,5 կապ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Սև աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  • Թթվասեր՝ 200 գ
  • Կիտրոնի հյութ՝ 1 թ/գ

Պատրաստումը՝

1. Միջուկի համար ձվերը պինդ խաշեք, սառեցրեք, մաքրեք կեղևը, մանր քառակուսիների կտրտեք: Ավելացրեք մանրացված կանաչին, քերած պանիրը, կիտրոնի հյութը, մեկական պտղունց աղ և պղպեղ: Արևածաղկի ձեթով տապակեք մանրացված սոխը և ավելացրեք ձվերին, լավ խառնեք:

2. Հավի ֆիլեն շերտերի բաժանեք, մի քիչ ծեծեք թաղանթի տակ: Աղ, պղպեղ արեք:

3. Ծեծած ֆիլեի յուրաքանչյուր շերտի վրա 1 գդալ միջուկ լցրեք: Միսը ռուլետի պես փաթաթեք, ամրացրեք ատամի փայտիկով կամ թելով: Դրեք կարագով պատված ձևամանի մեջ: Ռուլետների վրա թթվասեր քսեք: Ռուլետները դրեք ջեռոցը 15 րոպեով 170 աստիճանի պայմաններում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել