Life.panorama.am-ը գրում է․

Հաճախ ենք լսում քաղցրավենիքի վնասակար հատկությունների մասին, սակայն կա քաղցրավենիքի մի քանի տեսակ, որոնք ոչ միայն վնասակար չեն, այլև օգտակար են:

Սև շոկոլադ: Մուգ և դառը շոկոլադը քիչ կալորիաներ և շաքար է պարունակում, փոխարենը՝ ավելի շատ կալցիում, սպիտակուցներ, երկաթ, մագնիում ու վիտամիններ:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել