Life.panorama.am-ը գրում է․
Հաճախ ենք լսում քաղցրավենիքի վնասակար հատկությունների մասին, սակայն կա քաղցրավենիքի մի քանի տեսակ, որոնք ոչ միայն վնասակար չեն, այլև օգտակար են:
Սև շոկոլադ: Մուգ և դառը շոկոլադը քիչ կալորիաներ և շաքար է պարունակում, փոխարենը՝ ավելի շատ կալցիում, սպիտակուցներ, երկաթ, մագնիում ու վիտամիններ:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ https://life.panorama.am/hy/news/2018/03/05/sweets/708151
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել