Բաղադրիչներ

  1. Գազար – 2-4 հատ
    2. Բուսայուղ – 3-4 ճ/գ
    3. Սպիտակաձավար – 2 ճ/գ
    4. Ալյուր – 2 ճ/գ
    5. Պաքսիմատ – 2 ճ/գ
    6. Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Սպիտակաձավարը լցնել թասի մեջ, ավելացնել եռացրած ջուր և թողնել 10 րոպե:
  2. Գազարը եփել, սառեցնել և մաքրել: Հետո անցկացնել քերիչով:
  3. Ավելացնել ալյուրը, սպիտակաձավարը և աղը: Լավ խառնել:
  4. Ձևավորել կոտլետներ և թավալել պաքսիմատի մեջ:
  5. Թավան դնել միջին կրակի վրա, ավելացնել բուսայուղ և 3-4 րոպե տապակել երկու կողմից:
  6. Դնել թղթե անձեռոցիկի վրա, ազատվել ավելորդ յուղից և մատուցել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել