Life.panorama.am-ը գրում է.
5 պճեղ սխտորը մաքրել և կոտրել, թավայի մեջ 6 սմ ջուր լցնել, սպասել, մինչև եռա, լցնել սխտորը, եռացնել 30 րոպեի չափ: Ընթացքում պետք է հետևել, որպեսզի ջուրը չգոլորշիանա, իսկ սխտորը մնա ջրի մեջ:
Անջատել, սպասել, մինչև զանգվածռ սառչի, սխտորի կտորները հանել, լցնել մաքուր կտորի վրա, տրորել գրտնակով:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ։
Նյութի աղբյուր՝ https://life.panorama.am/hy/news/2018/02/27/garlic/705768
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել