Life.panorama.am-ը գրում է.

5  պճեղ սխտորը մաքրել և կոտրել,   թավայի մեջ 6 սմ ջուր լցնել, սպասել, մինչև եռա, լցնել սխտորը, եռացնել 30 րոպեի չափ: Ընթացքում պետք է հետևել, որպեսզի ջուրը չգոլորշիանա, իսկ սխտորը մնա ջրի մեջ:  

Անջատել, սպասել, մինչև զանգվածռ սառչի, սխտորի կտորները հանել, լցնել մաքուր կտորի վրա, տրորել գրտնակով:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել