Life.panorama.am-ը գրում է.

Պիցցան ամենահայտնի կերակրատեսակներից է, որի պատրաստման բաղադրատոմսերը բազմազան են։

Ներկայացնում ենք տնային պայմաններում պիցցա պատրաստելու լավագույն բաղադրատոմսը։ Խոսքը, մասնավորապես պիցցայի խմորը ճիշտ պատրաստելու գաղտնիքի մասին է։ Վերջինիս համաձայն՝ ձեզ հարկավոր է 1 թեյի գդալ խմորիչ, 1/3 բաժակ տաք ջուր, ¼ բաժակ կաթ, 1 բաժակ ալյուր, ¼ թեյի գդալ աղ, 1-2 ճաշի գդալ ձիթապտղի ձեթ։

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել