Եփած ձվին սրտիկի ձև տալու համար անհրաժեշտ է ստվարաթղթի կտոր, ուտելիքի համար նախատեսված փայտիկ և երկու ռեզին:
Վերցնում ենք մատիտը, ռեզինները և ստվարաթուղթը:
Ձուն չենք մոռանում եփել և ուշադիր նայելով նկարների հրահանգներին՝ կատարում ենք հետագա քայլերը․
Չենք թողնում, որ ձուն շատ սառչի, այն դնում ենք թղթի վրա:
Սեղմում ենք մատիտով և կապում եզրերը:
Պահում ենք մոտ 10 րոպե:
Հետո զգույշ բաժանում ենք երկու մասի:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել