Եփած ձվին սրտիկի ձև տալու համար անհրաժեշտ է ստվարաթղթի կտոր, ուտելիքի համար նախատեսված փայտիկ և երկու ռեզին:

 Վերցնում ենք մատիտը, ռեզինները և ստվարաթուղթը:

Ձուն չենք մոռանում եփել և ուշադիր նայելով նկարների հրահանգներին՝ կատարում ենք հետագա քայլերը․

Չենք թողնում, որ ձուն շատ սառչի, այն դնում ենք թղթի վրա:

  

Սեղմում ենք մատիտով և կապում եզրերը:

Պահում ենք մոտ 10 րոպե: 

Հետո զգույշ բաժանում ենք երկու մասի:

 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել