Այս պաստան իր սոուսի հետ արդեն գրավել է ողջ համացանցը: Մենք նույնպես որոշել ենք ձեզ օգնել խոհանոցի հարցում: Պետք չէ սպասել, մինչ ջուրը կեռա, կամ էլ ի՞նչ նոր սուոս կարելի է պատրաստել, որը կլրացնի սպագետտիին և ներդաշնակ կլինի դրա հետ: Պետք է ընդամենը թավա և 9 րոպե:

1

Բաղադրատոմս՝

Սպագետտի՝ 350գ

Լոլիկ՝ 350գ

Սխտոր՝ 4 հատ

Թարմ ռեհան՝ 2 հատիկ

Ձիթայուղ՝ 2 ճ/գ

Աղ

Աղացած սև պղպեղ

Ջուր՝ 4 ճ/գ

Աղացած պարմեզան

Կարմիր պղպեղ՝ 0.5 թ/գ

Սոխ՝ 1 գլուխ

Պատրաստման եղանակը՝

Լոլիկները կիսել երկու մասի: Սխտորն ու սոխը բարակ կտրտել: Ռեհանից առանձնացնել ճյուղերը: Թավայի մեջ դնել սպագետտին, լոլիկը, սոխը, սխտորը, աղացած կարմիր պղպեղը և ռեհանի ճյուղերը: Լցնել ձիթայուղը, ավելացնել 2 թ/գ աղ, 0.5 թ/գ սև պղպեղ և ջուր:

Հասցրեք եռման աստիճանի: Եփելու ընթացքում անընդհատ խառնեք: Եփեք այնքան, որ ջուրը ցամաքի: 9 րոպե անց այն արդեն պատրաստ է:

1.

2

2.

3

3.

4

4.

5

5.6
6.

7

7.

8

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել