Նախ պետք է ճիշտ ձևով ընտրել այդ ձուկը: Գնելիս անպայման ուշադիր նայեք, որ այն լավ կարմիր գույն ունենա:

Լավ որակի ձուկը գնելուց հետո ձեզ պետք կգա բուսական յուղ, ձկան համար նախատեսված թարմ կանաչիներ, նախընտրելի է ծովի աղ, կիտրոնի հյութ:

սաղմոն - 400 գրամ

բուսական յուղ - 2 թեյի գդալ

կանաչի - ըստ ճաշակի

կիտրոնի հյութ - 2 ճաշի գդալ

աղ - ըստ ցանկության

Այս ամենը խառնեք իրար, ձուկը լավ պատեք ստացված զանգվածով և 160 ջերմաստիճանի տակ դրեք վառարանի մեջ: 20 րոպեն լրիվ բավական է եփելու համար:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել