Life.panorama.am-ը գրում է․
Խնձորի քացախի ամենօրյա օգտագործումը կարող է էապես նվազեցնել արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը՝ դրանով իսկ նվազեցնելով սրտի կամ ուղեղի կաթված ստանալու հավանականությունը: Aston University-ի բրիտանացի գիտնականները պնդում են, որ 300 մլ ջրում լուծված 30 մլ քացախի օգտագործումը սնունդ ընդունելուց առաջ նվազեցնում է խոլեստերինի մակարդակը 13 տոկոսով:
Ամբողջակցան հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ https://life.panorama.am/hy/news/2017/12/30/qacax/688057
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել