Life.panorama.am-ը գրում է․

Խնձորի քացախի ամենօրյա օգտագործումը կարող է էապես նվազեցնել արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը՝ դրանով իսկ նվազեցնելով սրտի կամ ուղեղի կաթված ստանալու հավանականությունը: Aston University-ի բրիտանացի գիտնականները պնդում են, որ 300 մլ ջրում լուծված 30 մլ քացախի օգտագործումը սնունդ ընդունելուց առաջ նվազեցնում է խոլեստերինի մակարդակը 13 տոկոսով:

Ամբողջակցան հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել