Բաղադրիչներ՝

  • 400 գրամ հավի ֆիլե,
  • 200 գրամ կոշտ պանիր,
  • 50-80 գրամ հունական ընկույզ,
  • 1,5 ճաշի գդալ մայոնեզ,
  • 12-14 խաղող՝ առանց կորիզի,
  • աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստումը՝

1. Եփեք հավի ֆիլեն և կտրտեք ոչ այդքան մեծ կտորների։ Ավելացրեք քերած պանիր, մայոնեզ և աղ։ Խառնեք հավի մսին։

 

2. Ձեռքի ափի մեջ դրեք ոչ մեծ քանակով հավի և պանրային խառնուրդ, դրեք կենտրոնում խաղող և փոքրիկ գունդ պատրաստեք։

3. Թաթախեք գնդիկները մանրացրած հունական ընկույզի մեջ և դրեք սառնարանում 20-30 րոպե։

Բարի ախորժակ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել