Կարտոֆիլի պյուրեն ամենատարածված և ամենասիրելի ճաշատեսակներից մեկն է։ Marketium.ru-ն գրում է, որ այս սննդարար, ունիվերսալ ու համեղ ճաշատեսակն իր ուրույն տեղն ունի աշխարհի շատ ժողովուրդների խոհանոցում։ Բայց… պարզվում է՝ այն կարելի է պատրաստել բոլորովին այլ կերպ։

Ամերիկյան Food Network հեռուստաընկերության գլխավոր խոհարար Թայլեր Ֆլորենսը վերջերս խոսել է պյուրեի պատրաստման այլ եղանակի մասին։ Նրա խոսքով՝ պյուրեն ճիշտ պատրաստելու համար հարկավոր է կարտոֆիլը եփել կաթով։

Ավելացրեք 3 ճաշի գդալ կարագ, աղ և մի փոքր ձիթապտղի յուղ։ Կարտոֆիլը հարկավոր է ևս 20 րոպե եփել դանդաղ կրակին։ Դրանից հետո այն կարող եք տրորել և ստանալ համեղ պյուրե։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել