Եթե նույնիսկ Դուք սուրճի իսկական սիրահար եք, և գիտեք՝ ինչպես պատրաստել այդ թարմացնող ըմպելիքը, «Ежевика»-ն, այնուամենայնիվ, կզարմացնի Ձեզ՝ ներկայացնելով խորհուրդներ, որոնք սուրճն էլ ավելի համեղ կդարձնեն: 

1. Հնարավոր չէ պատրաստել համեղ սուրճ՝ օգտագործելով հոսող ջուր:

2. Սուրճը պետք չէ արագ եփել: Սուրճը դրեք հնարավորինս ցածր կրակի վրա:

3. Եթե սրճեփի վերին հատվածը նեղ է, սուրճն ավելի բուրավետ կստացվի:

4. Գդալի ծայրով սուրճի մեջ աղ ավելացրեք՝ բույրն ընդգծելու համար:

5. Կարող եք նաև կոճապղպեղ ավելացնել: Այն տեղադրեք սրճեփի մեջ՝ մինչև ջրի ավելացնելը:

Ամբողջական հոդվածն այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել