Բաղադրությունը`
- 1 բաժակ մածուն
- 150 գրամ այլուր
- 1 հատ ձու
- 1/3 թեյի գդալ սոդա
- 1 ճաշի գդալ բուսական յուղ
- 0.5 բաժակ եռման ջուր
- 1 ճաշի գդալ շաքարավազ
- 1/3 թեյի գդալ աղ
Պատրաստման եղանակը`
Մածունը, ձուն, շաքարավազը և այլուրը լավ խառնել:
Ավելացնել եռման ջրին սոդան, արագ խառնել և ավելացնել խմորին:
Ամենը լավ խառնել և թողնել հանգստանա 5 րոպե:
Խմորին ավելացնել բուսական յուղը և խառնել:
Թխել կարագով պատած տապակի մեջ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել