Բաղադրությունը`

  • 1 բաժակ մածուն
  • 150 գրամ այլուր
  • 1 հատ ձու
  • 1/3 թեյի գդալ սոդա
  • 1 ճաշի գդալ բուսական յուղ
  • 0.5 բաժակ եռման ջուր
  • 1 ճաշի գդալ շաքարավազ
  • 1/3 թեյի գդալ աղ

Պատրաստման եղանակը`

Մածունը, ձուն, շաքարավազը և այլուրը լավ խառնել:

Ավելացնել եռման ջրին սոդան, արագ խառնել և ավելացնել խմորին:

Ամենը լավ խառնել և թողնել հանգստանա 5 րոպե:

Խմորին ավելացնել բուսական յուղը և խառնել:

Թխել կարագով պատած տապակի մեջ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել