Տոնական սեղանն ուղղակի հնարավոր չէ պատկերացնել առանց հայկական գաթայի: Այն սիրում են բոլորը: Բացի նրանից, որ այս խմորեղենը շատ համեղ է, այն նաև շատ երկար է պահպանվում: Իսկ այս բաղադրատոմսով պատրաստվող գաթաներն ուղղակի անմահական համ ու չտեսնված տեսք են ունենում:

Այն պատրաստելու համար ձեզ անհրաժեշտ կլինի ալյուր, սերուցքային կարագ, թթվասեր, շաքարավազ, ձու, սոդա, վանիլ:

Տեսանյութում քայլ առ քայլ կարող եք ծանոթանալ պատրաստման եղանակին և տոներին ընդառաջ ունենալ այս բաղադրատոմսը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել