Միգուցե չգիտեք, որ շատ միջատներ համարվում են սպիտակուցի աղբյուր, և երկրներ կան, ուր դրանցից ուտեստներ են պատրաստվում ռեստորաններում: Կան տեսակներ, որոնց մենք ինքներս ենք ուտում՝ առանց իմանալու այդ մասին:
Այս միջատը հանդիպում է հացահատիկի տեսականու մեջ:
Պահածոների մեջ հանդիպում են այսպիսիք․
Այս միջատները հանդիպում են սառեցրած մսի և կաղամբի մեջ․
Սրանց ամենադժվարն է նկատել: Թաքնվում են կանաչ ոլոռի մեջ․
Պահածոյացված եգիպտացորենն ունի «հավելյալ մաս»․
Սրանք ապրում են բրոկոլիի և նմանատիպ մթերքների մեջ․
Այսպիսիք թաքնվում են սպանախի մեջ․
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել