Միգուցե չգիտեք, որ շատ միջատներ համարվում են սպիտակուցի աղբյուր, և երկրներ կան, ուր դրանցից ուտեստներ են պատրաստվում ռեստորաններում: Կան տեսակներ, որոնց մենք ինքներս ենք ուտում՝ առանց իմանալու այդ մասին:

Այս միջատը հանդիպում է հացահատիկի տեսականու մեջ:

 

Պահածոների մեջ հանդիպում են այսպիսիք․

Այս միջատները հանդիպում են սառեցրած մսի և կաղամբի մեջ․

Սրանց ամենադժվարն է նկատել: Թաքնվում են կանաչ ոլոռի մեջ․

Պահածոյացված եգիպտացորենն ունի «հավելյալ մաս»․

Սրանք ապրում են բրոկոլիի և նմանատիպ մթերքների մեջ․

Այսպիսիք թաքնվում են սպանախի մեջ․

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել