Life.panorama.am-ը գրում է.
Բրիտանիայի գիտնականները մի շարք ուսումնասիրություններ են կատարել ու պարզել ճակընդեղի (բազուկ) բաղադրություն ու յուրահատկությունները: Արդյունքները ցույց են տվել, որ բազուկի պարբերաբար օգտագործումը բարելավում է առողջությունը:
Սննդակարգում բազուկի ներառումը սրտանոթային հիվանդություններից պաշտպանվելու հիանալի միջոց է: Սա բացատրվում է բազուկի մեջ նատրիումի բարձր քանակությամբ: Բազուկով պատրաստված ուտեստները բարելավում են արյան անոթների աշխատանքը:
Ամբողջակցան հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ https://life.panorama.am/hy/news/2017/12/06/vegetable/680056
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել