Եթե դուք սիրում եք նախաճաշին պատրաստել արագ, ինքնատիպ ու չկրկնվող ուտեստ, ապա խաչապուրու այս բաղադրատոմսը, համոզված ենք, որ ձեզ կհետաքրքրի: Այն պատրաստվում է շատ արագ և միանգամից հագեցնում է քաղցը:
Բաղադրիչներ
Չոր պանիր - 200 գր
Սամիթ - 100 գր
Հավկիթ - 2 հատ
Թթվասեր - 200 գր
Ալյուր - 2 ճ/գ
Բուսական յուղ - 2 ճ/գ
Պատրաստումը
Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք իրար հետ մի ամանի մեջ՝ քերած պանիրը, 2 ձուն, թթվասերը, կանաչին և 2ճ/գ ալյուրը:
Խառնում ենք գդալով, մինչև ստացվի միաձույլ զանգված՝ առանց հարելու:
Տապակի մեջ լցնում ենք բուսական յուղը, այնուհետև լցնում ստացված զանգվածը:
Եփում ենք միջին կրակի վրա, կափարիչը փակ այնքան, մինչև ոսկեգույն երանգ կստանա:
Այնուհետև թեքում ենք, որ մյուս կողմն էլ եփվի, բայց արդեն՝ կափարիչը բաց:
Այս ամենը ձեզնից կխլի ոչ ավելի, քան 10-12 րոպե:
Բարի ախորժակ: