Բաղադրիչներ
5 լիտր սառը ջուր
2 ճ/գ ցիկորիա (սովորական, առանց համային հավելումների)
1 թ/գ կիտրոնաթթու
650 շաքարավազ, եթե ցանկանում եք քաղցր կվաս ստանալ
6 գրամ խմորիչ
Պատրաստումը
Բոլոր բաղադրիչները լցնել իրար վրա և դնել կրակի վրա:
Հենց եռա, անջատեք և թողնել հովանա:
Լցրեք խմորիչը
Թողեք 3-4 ժամ, որպեսզի փրփրի:
Եթե համը դեռ այնքան էլ սուր չի ստացվել, ապա կարող եք թողնել ամբողջ գիշեր:
Առավոտյան կարող եք վայելել ձեր պատրաստած համեղ ըմպելիքը:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել