Զբոսաշրջիկների կարևոր քայլերից մեկը տեղի ազգային սննդից անպայման փորձելն է։ Սակայն, բացի ավանդական ազգային ուտեստներից, նրանք երբեմն հանդիպում են նաև արագ սննդի տարօրինակ տեսակների։

Ավստրալիայում վաճառում են եգիպտացորենի չիպսերով պիցցա:

Ավանդական պաղպաղակի փոխարեն ԱՄՆ-ում բրաունին մատուցում են բեկոնով և սոուսով, փայտիկի վրա։

  

Ջրիմուռներով և խոզապուխտով բլիթը չինացիների մոգոնածն է։

Ճապոնական McDonald’s-ն առաջարկում է ծովախեցգետնից սենդվիչներ։

ԱՄՆ-ի մի քանի նահանգներում և Կանադայում հանդիպում է սենդվիչ՝ օմարից։

Ճապոնական ռեստորաններում կարելի է փորձել սև բուրգեր, որի համը գրեթե չի տարբերվում սովորական բուրգերի համից։ Բաղադրիչ բոլոր մասերը պատրաստվում են բամբուկի ածխի հավելմամբ, որից էլ ստացվում է այդ գույնը։

Չինաստանում կարելի է փորձել վարդագույն բուրգեր։ Այն պարունակում է հավի միս և պանիր ու մատուցվում վարդագույն փքաբլիթներով։

Սա «Հրաբուխ» պիցցան է, որը հիշեցնում է գրպանիկներով աստղ։ Այն կարելի է հանդիպել Շվեդիայում։

Եվս մեկ տարօրինակ համադրություն է բեկոնով կաթնային կոկտեյլը։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել