Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 1 կգ
  2. Յուղ – 200 գ
  3. Շաքարավազ – 100 գ
  4. Ջուր – 50 մլ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ալյուրը լցնել խորը տապակի մեջ, ավելացնել յուղը:
  2. Խառնել այնքան ժամանակ, մինչև տապակի պարունակությունը կվերածվի ոսկեգույն, փխրուն զանգվածի:
  3. Ավելացնել շաքարավազը և եռացրած ջուրը և շարունակել խառնել մինչև միասեռ զանգված ստանալը:
  4. Ստացված հալվան տեղավորել կաղապարի մեջ և սառեցնել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել