Ingredients
- ձու - 1 հատ
- ջուր - 1 ճ/գդ
- պատրաստի շերտավոր խմոր - 500 գր
- շոկոլադ սև - 115 գր
Instructions
Բաղադրիչները նշված են 8 չափաբաժնի հաշվարկով։
- Սառեցված շերտավոր խմորը սառցարանից հանում ենք և 40-50 րոպե սենյակային ջերմաստիճանում հալեցնում ենք։ Ջեռոցը տաքացնում ենք մինչև 175 աստիճան։ Խմորը 8 ուղղանկյունաձև կտորներով կտրում ենք։ Ձուն ջրի հետ խառնում ենք։ Խմորի յուրաքանչյուր կեսը անկյունագծով կիսում ենք և շոկոլադը դնում ենք վրան։
- Խմորը կրուասանի տեսքով փաթաթում ենք, դնում ենք տապակի մեջ և վրան հարած ձու ենք քսում։ Թխում ենք 20-25 րոպե նախապես մինչև 175 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
- Կրուասանները պետք է ոսկեգույն երանգ ստանան։
Եթե կրուասան շատ եք սիրում, կարող ենք Ձեզ առաջարկել մեր կայքում առկա կրուասանների մի քանի բաղադրատոմս ևս
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել