Ամենատհաճ բաներից մեկը, որը մենք կարող ենք մրսածության ժամանակ զգալ, համարվում է հազը։

Այն կարող է ձեզ անհանգստացնել ամբողջ օրվա ընթացքում և թույլ չտալ ձեզ հանգիստ քնել գիշերը։ Եվ եթե այն չբուժեք, կարող է առաջացնել առողջության հետ կապված ուրիշ վտանգավոր խնդիրներ։

Այդ պատճառով էլ մենք առաջարկում ենք միանգամից միջոցներ կիրառել այդ խնդրի դեմ պայքարելու համար։ Ամենալավ լուծումը, բնականաբար, համարվում է բնական միջոցը։

Մենք առաջարկում ենք ձեզ սուպեր արդյունավետ բաղադրատոմս, որը կազատի ձեզ հազից։ Այն օգնում է անցկացնել կոկորդի ցավը, վերացնում է միկրոբները և վերացնում է հազը գրեթե մեկ օրում։

Առաջարկում ենք այս միջոցը օգտագործել մրսածության, գրիպի և ինֆեկցիոն հիվանդությունների դեպքում, քանի որ այն ամրացնում է իմունային համակարգը։

Պատրաստել և օգտագործել այն բավականին հեշտ է և պահպանել այն կարելի է 2 ամսվա ընթացքում։

Բաղադրիչներ՝

  • 2 ճաշի գդալ քերած կամ փոշիացված կոճապղպեղ,
  • 2 ճաշի գդալ տուղտի արմատ,
  • 2 ճաշի գդալ չոր երիցուկի ծաղիկներ,
  • 2 ճաշի գդալ  կիտրոնի հյութ,
  • 1 թեյի գդալ Ցեյլոնի դարչին,
  • 200 մլ բնական մեղր,
  • 300 մլ մաքուր ջուր։

Եռացրեք ջուրը, իսկ հետո ավելացրեք տուղտի արմատները և տաքացրեք գոլորշու վրա 15 րոպե։ Ավելացրեք երիցուկի ծաղիկները և կոճապղպեղի արմատները, տաքացրեք այն 2-3 րոպե, ավելացրեք դարչինը և տաքացրեք ևս 20 րոպե։

Վերջում ավելացրեք կիտրոնի հյութ և մեղր ու լավ խառնեք այն։ Պահպանել ամուր փակված ապակե տարայում՝ դնելով այն սառնարանում ամենաշատը 2 ամիս։

Խորհուրդ է տրվում օգտագործել մեկ ճաշի գդալ այս օշարակից, հազի դեպքում՝ 3 անգամ օրվա ընթացքում։ Իսկ այլ նպատակով փորձարկելու դեպքում օգտագործել 1 ճաշի գդալ, օրվա ընթացքում մեկ անգամ, ուտելուց 30 րոպե առաջ։

Չնայած այս օշարակը շատ արդյունավետ է նաև երեխաների համար, միևնույն է, չի թույլատրվում նրանց օգտագործել մեկ թեյի գդալից շատ մեկ օրվա ընթացքում և մի մոռացեք խորհրդակցել բժշկի հետ այս օշարակը բուժման նպատակով օգտագործելուց առաջ։

Եթե դուք դեռ չեք փորձել այս օշարակը, ապա շտապեք անել դա, եթե հազը թույլ չի տալիս ձեզ վայելել կյանքը։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել