Life.panorama.am-ը գրում է.
Կարմիր պղպեղը հարուստ է վիտամիններով, այն համարվում է աշխարհի գրեթե բոլոր խոհանոցների անբաժանելի մասը: Ներկայացնում ենք կարմիր պղպեղի օգտակար հատկություները.
- ֆիտոքիմիական դեղին կամ նարնջագույն պիգմենտների շնորհիվ կարմիր պղպեղը հակաբորբոքային նշանակություն ունի,
- այն պայքարում է դեպրեսիայի դեմ,
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղՆյութի աղբյուր՝ https://life.panorama.am/hy/news/2017/09/19/bibar/653572
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել