Առաջ ինձ շատ էր անհանգստացնում սոխը կտրելու անհրաժեշտությունը, քանի որ առանց արցունքների անհնար էր անցնել այդ փորձությունը։ Սակայն ինչպես երևում է, կա մի միջոց, որը թույլ կտա կտրել սոխը առանց արցունքների։

Այս խորամանկությունը շատ պարզ է։ Հարկավոր է միայն կտրել սոխի ներքևի մասը այնպիսի անկյունով, որպեսզի այն ստանա կոնաձև տեսք, այնուհետև հեռացնել այն։ Պրոֆեսիոնալ խոհարարը տեսանյութում ցուցադրում է, թե ինչպես ճիշտ անել այդ գործընթացը։

Նրանից հետո, երբ սոխի ծայրը հեռացված կլինի, դուք կարող եք կտրտել այն այնպես, ինչպես ցանկանում եք։ Եվ հավատացեք դուք այլևս ստիպված չեք լինի լացել։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել