Բաղադրիչներ
- սմբուկ - 2 հատ
- կաթնաշոռ - 150գր
- պանիր քերած - 100գր
- ընկույզ - 50գր
- սխտոր - 2 հատ
- համեմ - 50գր
- ձիթայուղ - 150գր
- պղպեղ կարմիր - մեկ պտղունց
- աղ
Պատրաստման եղանակ
- Կտրատում ենք սմբուկը երկար շերտերով, վրան աղ անում, թողնում 5 րոպե (որպեսզի դառնությունը դուրս գա), ապա լվանում ենք սմբուկի շերտերը աղից, չորացնում և տապակում ձիթայուղի մեջ:
- Առանձին ամանի մեջ լցնում ենք քերած պանիրը, կաթնաշոռը, ապա ավելացնում ենք մանր կտրատված սխտորը, ընկույզը, համեմը, աղը, կարմիր պղպեղը և խառնում:
- Սմբուկի տապակած շերտերի վրա դնում ենք մեկական գդալ միջուկ և փաթաթում ռուլետի ձևով:
- Եվ մեր սմբուկով ռուլետները պատրաստ են:
Մատուցելիս զարդարեք սմբուկով ռուլետները համեմի տերևներով:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%BD%D5%B4%D5%A2%D5%B8%D6%82%D5%AF%D5%B8%D5%BE-%D5%BC%D5%B8%D6%82%D5%AC%D5%A5%D5%BF/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել