Life.panorama.am-ը գրում է.
ԱՄՆ Իլինոյս նահանգի գիտնականները հայտարարել են, որ ձիթապտղի ձեթը, ընկույզը և ավոկադոն էապես բարձրացնում են ինտելեկտը։
Այս մթերքները հարուստ են ճարպաթթուներով, որոնք էլ իրենց հերթին կապ ունեն ինտելեկտի հետ։ Այս ճարպաթթուները նաև կարևոր ազդեցություն ունեն ուշադրության կենտրոնական մեխանիզմների վրա։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ https://life.panorama.am/hy/news/2017/09/13/food/651697
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել