Արմավի յուղը կիրառվում է զանազան մթերքներում՝ սկսած չիպսերից, վերջացրած հացաբուլկեղենային արտադրությամբ, շամպուններից մինչև մաքրող միջոցներ:

Սա աշխարհի ամենալայն տարածում ունեցող բուսական յուղն է համարվում։

Կարելի է կարծել, որ այն ավելի օգտակար է, քան մյուս բուսական յուղերը՝ ԳՄՕ-ով հարուստ, իսկ սա ռեյփսիդ է, քանի որ այն պատրաստում են արմավի պտուղից:

Այսպիսով՝ ինչն է այս մթերքի վնասակարությունը: Եկեք դիտենք տեսանյութը, որտեղ դուք մանրամասնորեն կտեղեկանաք, թե ինչու է այն արգելված ողջ Եվրոպայում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել