Life.panorama.am-ը գրում է.
Դիետոլոգները խորհուրդ են տալիս երշիկով ու պանրով բուտերբրոդների փոխարեն թեթև, քիչ ճարպ և սպիտակուցներ պարունակող, հեշտ մարսվող նախաճաշ ուտել:
Առավոտը պետք է սկսել ոչ թե թեյով կամ սուրճով, այլ շիլայով . վարսակաձավարի շիլային ավելացնել ընկույզ կամ չիր կամ ջրով եփելու փոխարեն վարսակաձավարը փափկեցնել տաք կաթով կամ յոգուրտով:
Առավոտյան կիսաեփ ձու ուտել. ջրիկ դեղնուցի մեջ պահպանվում են բոլոր օգտակար վիտամինները:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2017/08/19/breakfast/644736
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել