Life.panorama.am-ը գրում է.
Դիետոլոգները խորհուրդ են տալիս երշիկով ու պանրով բուտերբրոդների փոխարեն թեթև,  քիչ ճարպ և սպիտակուցներ  պարունակող, հեշտ մարսվող նախաճաշ ուտել:  
 
Առավոտը պետք է սկսել ոչ թե  թեյով կամ սուրճով, այլ շիլայով . վարսակաձավարի շիլային ավելացնել ընկույզ կամ չիր կամ  ջրով եփելու փոխարեն վարսակաձավարը փափկեցնել տաք կաթով կամ յոգուրտով:
 
Առավոտյան  կիսաեփ ձու ուտել. ջրիկ դեղնուցի մեջ պահպանվում են բոլոր օգտակար վիտամինները:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել