Այս հին չինական ըմպելիքը պատրաստելու համար ձեզանից կպահանջվի բրինձ և ջուր:

Պատրաստման եղանակը՝

Եթե կարծում եք, թե խոսքն այն ջրի մասին է, որով լվանում եք բրինձը, սխալվում եք: Այս ջուրը խմելի է և առողջարար, բայց այն անգամ մոտ չէ իրական բրնձի ջրին, որի մասին խոսելու ենք: Իսկական սննդարար ջուրն այն է, որի մեջ եփում ենք բրինձը:

Բրնձի ջուրը պատրաստելու համար պետք է սովորականից շատ ջուր լցնել բրնձի վրա և եփել: Կարող եք բրնձի ջուրը խմել կամ օգտագործել մազերը կամ դեմքը լվանալու համար: Այս ջուրը խմելի է թե՛ տաք, թե՛ սառը վիճակում: Կապ չունի, թե ինչպես եք օգտագործում, սննդարար ազդեցությունը կզգաք Ձեր մաշկի վրա:

Բրնձաջրի օգտակար հատկանիշներ

  1. Կարգավորում է մարմնի ջերմաստիճանը։

  2. Կանխարգելում է գաստրոէնտերիտը։

  3. Կանխարգելում և բուժում է փորկապությունը։

  4. Կանխարգելում է քաղցկեղը։

  5. Էներգիա է հաղորդում։

Կոսմետիկ հատկանիշներ

  • Ձեր մաշկն ավելի կփափկի և գեղեցիկ կդառնա, եթե լվանաք բրնձի ջրով։

  • Օգտագործեք այս ջուրը՝ որպես տոնիկ։

  • Բրնձի ջուրը կօգնի փակված ծակոտիների դեպքում։

  • Բրնձի ջրով լվանալու դեպքում Ձեր մազերն ավելի կառողջանան, փայլ կստանան:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել