Ըստ իտալացի գիտնականների՝ ամեն օր շոկոլադի օգտագործումը նվազեցում է նեյրոդեգեներատիվ հիվանդությունների զարգացման ռիսկը, հայտնում է Frontiers in Nutrition պարբերականը:
Գիտնականները եկել են նման եզրակացության մի շարք գիտական հետազոտությունների արդյունքում: Նրանք, մասնավորապես, ուսումնասիրել են կակաոյի հատիկների մեջ պարունակող ֆլավոնոիդների ազդեցությունը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ։Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2017/07/20/chocolate/637197
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել