Բաղադրիչներ
- ձու - 2 հատ
- յոգուրտ դասական - 1ճ/գդ
- բեկոն - 3-4 շերտ
- սխտոր - 1 պճեղ
- լոլիկ - 1 հատ
- սոխ կանաչ - ըստ ճաշակի
- Կտրատեք բեկոնը, սխտորը և լցրեք տաքացած թավայի մեջ: Տակապեք միջին կրակի վրա մինչև բեկոնի կարմրելը:
- Հարեք ձուն յոգուրտի հետ, ապա լցրեք բեկոնով թավայի մեջ, համեմեք աղ և պղպեղով:
- Թուլացրեք կրակը, օմլետի վրա շարեք լոլիկի կտրատված շերտերը, վրան շաղ տվեք կտրատված կանաչ սոխը: Եփեք այդպես 3-5 րոպե փակ կափարիչի տակ:
- Զգույշ եղեք, որպեսզի օմլետը շատ չտապակվի և չորանա, այլ լինի նուրբ և թեթև:
Բեկոնով և լոլիկով շատ արագ պատրաստվող օմլետ առավոտյան նախաճաշի համար:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%A2%D5%A5%D5%AF%D5%B8%D5%B6%D5%B8%D5%BE-%D6%87-%D5%AC%D5%B8%D5%AC%D5%AB%D5%AF%D5%B8%D5%BE-%D6%85%D5%B4%D5%AC%D5%A5%D5%BF/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել