Բաղադրիչներ
- ելակ - 100գր
- դեղձ - 100գր
- մյուսլի - 100գր
- յոգուրտ դասական - 400մլ
- Մրգերը կտրատել խորանարդաձև կամ ցանկացած այլ ձևի՝ կախված մրգերի չափսերից և Ձեր ճաշակից:
- Բաժակի մեջ հերթականությամբ լցնել 1գդալ մյուսլի:
- Ավելացնել 2 գդալ յուգուրտ:
- Լցնել կտրատված մրգերը:
- Կրկնել նույնը ևս 1 անգամ և աղանդերը պատրաստ է:
Ֆրանսիական հայտնի աղանդեր “Պարֆե” պատրաստելու շատ հեշտ բաղադրատոմս:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%A1%D5%B2%D5%A1%D5%B6%D5%A4%D5%A5%D6%80-%D5%BA%D5%A1%D6%80%D6%86%D5%A5/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել