Ձեզ հարկավոր է

  • կոկոսի փոշի - 70 գր
  • խտացրած կաթ - 400 գր
  • կարագ -200 գր
  • սպիտակ շոկոլադ - 200 գր

Պատրաստման եղանակը

1. Կարագն ու շոկոլադը հալեցրեք ու իրար խառնեք: Հալեցրեք թույլ կրակի վրա և անընդհատ խառնեք:

2.  Ավելացրեք խտացրած կաթը և լավ խառնեք:

3. Հետո ավելացրեք կոկոսի փոշին ու կրկին խառնեք, մինչև համասեռ զանգված ստանաք:

4. Պատրաստի զանգվածը լցրեք ապակե տարայի մեջ և 5 ժամով կամ ավելի լավ կլինի ամբողջ գիշերը թողեք սառնարանի մեջ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել