Life.panorama.am-ը գրում է.
Ստորև ներկայացնում ենք օգտակար խորհուրդներ, որոնք աննկարագրելի կհեշտացնեն ձեր կյանքը խոհանոցում:

1. Ինչպե՞ս մաքրել թավաները - լցրե′ք 2-3 գդալ սոդա, վրան ավելացրե′ք ջուր և թողե′ք, որ այն կրակի վրա հասնի եռման ջերմաստիճանի:

2. Որպեսզի պիցցան վերականգնի իր բույրը, տաքացրե′ք այն ոչ թե միկրովառարանում, այլ թավայի վրա:

3. Որպեսզի եռացող ջուրը չթափվի, տարրայի վրա դրեք փայտե գդալ:


Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել