Life.panorama.am-ը գրում է.
Հետազոտողներն ապացուցել են, որ խնձորի կանոնավոր օգտագործումը նպաստում է մարսողական համակարգի գործունեության կարգավորմանը, բարձրացնում է ախորժակն ու կանխում փորկապությունը։ Խնձորում առկա մինչև 50 գրամ քլորոգենային թթուն ապահովում է լյարդի նորմալ գործունեությունը։
Հետազոտության համաձայն, խնձորաթթուն, կիտրոնաթթուն կարողանում է կանխել աղիքներում խմորումներն ու սննդի փտումը։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2017/06/01/apple/618461
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել