Բաղադրիչներ
- կաթ - 200 մլ
- ձու - 1 հատ
- օսլա (крахмал) եգիպտացորենի - 1 ճ/գդ
- շաքարավազ - 20 գր
- բանան - 1 հատ
- կարագ - 1 ճ/գդ
- վանիլին - 1 պտղունց
Պատրաստման եղանակ
- Բանանը բլենդերում հարում ենք, կաթը, շաքարավազն ու վանիլիը լցնում ենք ամանի մեջ, եռացնում այնքան, մինչև զանգվածը թանձրանա: Վերցնում ենք կրակի վրայից և անմիջապես ավելացնում բանանն ու կարագը:
Պուդինգը լցնում ենք մատուցվող բաժակների մեջ և 3-4 ժամով տեղափոխում սառնարան: - Վայելում ենք:
Բանանով պուդինգ , որը և համեղ է և շատ օգտակար:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%A2%D5%A1%D5%B6%D5%A1%D5%B6%D5%B8%D5%BE-%D5%BA%D5%B8%D6%82%D5%A4%D5%AB%D5%B6%D5%A3/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել