Կիտրոնաջուրը նպաստում է մարսողությանը, մաքրում է օրգանիզմը և ամրապնդում է իմունային համակարգը: 

Կիտրոնը պարունակում է ֆիտոքիմիական նյութեր՝ լիմոնոիդներ՝ բնական միացություններ, որոնք չափազանց օգտակար են օրգանիզմի համար: Պարզվում է՝ լիմոնին կոչվող լիմոնոիդը նվազեցնում է խոլեստերինի և սրտի հիվանդությունների մակարդակը:

Առավել ևս, որ կիտրոնում հայտնաբերված 11 տարբեր լիմոնոիդներ կարողացան կանխել կրծքագեղձի քաղցկեղի բջիջների աճը: Այս բնական կիտրոնային բուժումը, պարզվեց, 10000 անգամ ավելի արդյունավետ է, քան ավանդական քիմիաթերապիան:

Լիմոնոիդները պարունակվում են հիմնականում կիտրոնի կեղևում, որը 10 անգամ ավելի շատ վիտամիններ և լիմոնոիդներ է պարունակում, քան հյութը: Կիտրոն սառեցրեք, դա կարող է փրկել ձեր կյանքը:

Նախ՝ լվացեք օրգանական կիտրոնները: Հետո կտրտեք կամ ամբողջական թողեք՝ ըստ նախընտրության: Կիտրոնը սառնախցիկում սառեցրեք: Այսպես կիտրոնները կարելի է պահել մի քանի ամիս:

Կիտրոնն օգտագործելու համար հանեք, կեղևով քերեք ձեր ըմպելիքի, աղցանի, պաղպաղակի, ապուրի մեջ:

Կիտրոնի հակաքաղցկեղածին և հակամիկրոբային ազդեցությունները կարող են ամբողջովին տոքսիններից մաքրել օրգանիզմը, ոչ միայն պայքարել քաղցկեղի դեմ: Կարող են ազատել բակտերիալ և սնկային վարակներից, մակաբույծներից, որդերից, նաև իջեցնել զարկերակային ճնշումը և ազդել որպես ընկճախտի դեմ բնական միջոց:

Մինչդեռ քիմիաթերապիան քաղցկեղային բջիջների հետ ոչնչացնում է առողջ բջիջները, լիմոնոիդներն ուղղված են միայն քաղցկեղային բջիջների դեմ, մարմինը մաքրում են առանց որևէ սարսափելի կողմնակի ազդեցության:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել