Յոգուրտի արտադրության 33.7%-ոց սպրինտըԱզգային վիճակագրական ծառայության հրապարակած տվյալների համաձայն՝ այս տարվա առաջին եռամսյակում Հայաստանում արտադրվել է 33.7%-ով ավել յոգուրտ, քան նախորդ տարվա նույն ժամանակահատվածում:

Առաջին եռամսյակում դրական արդյունք է արձանագրվել նաև պանրի արտադրությունում, որտեղ աճը նախորդ տարվա հունվար-մարտ ամիսների համեմատ կազմել է 4.6%: 12%-ով ավելացել է նաև կաթնասերի արտադրությունը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել