Բաղադրիչներ
- բրոկոլի - 200 գր
- թթվասեր - 2 ճ/գդ
- պանիր - 50 գր
- հավի ֆիլե - 1 հատ
- քարրի - ըստ ճաշակի
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
- ջուր - 2 լ
- արևածաղկի սերմեր - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Ջուրը եռացնում ենք, ավելացնում բրոկոլին և 10 րոպե եռացնում: Հավի ֆիլեն կտրատում ենք, վրան քարրի, աղ ու պղպեղ ցանում և լավ տապակում ենք:
- Այնուհետև ավելացնում ենք բրոկոլին և 10 րոպե տապակում: Այս ամենից հետո լցնում ենք թթվասերը, արևածաղկի սերմերն ու վրան պանիր քերում: Եվս մի քանի րոպե տապակում ենք և կրակի տակն անջատում:
- Ահա և վերջ:
Այս անգամ պատրաստեցինք բրոկոլի , որին շատ յուրահատուկ համ է հաղորդում միսն ու սոուսը:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%A2%D6%80%D5%B8%D5%AF%D5%B8%D5%AC%D5%AB-%D5%B0%D5%A1%D5%BE%D5%AB-%D5%B4%D5%BD%D5%B8%D5%BE/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել