Հավի ձուն շատ օգտակար և ունիվերսալ մթերք է:
Բայց միաժամանակ շատ ձվեր եփելու համար պետք է մեծ սպասք գտնեք, սպասեք եռա, ավելորդ ջուրը քամեք, ձվերը եփվելիս կարող են կոտրվել:
Սա միաժամանակ շատ ձու եփելու հրաշալի միջոց է:
Կեքսերի համար ձևաման օգտագործելով՝ կարելի է միաժամանակ մինչև 30 ձու եփել:
Եփելիս ձվերը շրջել պետք չէ, դրանք ամբողջովին կեփվեն:
Ջեռոցը դրեք 180 ստիճանի վրա և եփեք 20 րոպե:
Այս միջոցը ոչ միայն հնարավորություն կտա ժամանակ խնայել, այլև իդեալականորեն պատրաստել ձվերը՝ կեղևի ամբողջականությունը պահպանելով:
Բացի դրանից՝ «թխված» ձվերը շատ ավելի համեղ են, քան խաշածները և ավելի օգտակար, քան տապակածները:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել