Բաղադրիչներ
- կաղամբ - 0.5 հատ
- կաղամբ կարմիր - 0.5 հատ
- տաքդեղ կարմիր - 1 հատ
- սոխ - 1 գլուխ
- գազար - 1 հատ
- եգիպտացորեն պահածոյացված - 1 բանկա
- ձիթայուղ - 2-3 ճ/գդ
- համեմ - մի քանի ճյուղ
- քացախ - 1 թ/գդ
- հյութ կիտրոնի - ըստ ճաշակի
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Կաղամբներն ու գազարն անցկացնում ենք քերիչով, սոխն ու տաքդեղը կտրատում: Բաղադրիչները լցնում ենք կաթսայի մեջ, ավելացնում եգիպտացորենը, ձիթայուղ լցնում և աղ ու պղպեղ ցանում: Ահա և վերջ:
Մի քանի րոպեում պատրաստեցինք շատ համեղ աղցան:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել