Բաղադրիչներ
- կարտոֆիլ - 3 հատ
- ձու - 2 հատ
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
- մշկընկույզ (мускатный орех) - ըստ ճաշակի
- պապրիկա - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Կարտոֆիլը քերիչով քերում ենք, ավելացնում ձվերն ու մյուս բաղադրիչները և լավ խառնում ենք:
- Լցնում ենք թավայի մեջ և տապակում:
- Այնուհետև շրջում ենք և կրկին տապակում:
- Ահա և վերջ: Կարող ենք 4 մասի բաժանել և վայելել:
Պատրաստում ենք համեղ կարտոֆիլ:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%BF%D5%A1%D5%BA%D5%A1%D5%AF%D5%A1%D5%AE-%D5%AF%D5%A1%D6%80%D5%BF%D5%B8%D6%86%D5%AB%D5%AC/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել