Картинки по запросуԲաղադրությունը

  • 5մլ. կեֆիր
  • 4ճ.գ. շաքարավազ
  • 1ձու
  • 2,5-3բաժակ ալյուր
  • մի պտղունց աղ

Պատրաստման եղանակը

Կեֆիրը տաքացնել վրան ավելացնել շաքարավազը, ձուն, սոդան, աղը, ալյուրը հերթականությամբ և լավ խառնել:

Այնուհետև թավան տաքացնել, մեջը լցնել մի քիչ ձեթ և ճաշի գդալի օգնությամբ խմորը լցնել թավայի մեջ:

Տապակել 2 կողմից:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել