Բաղադրությունը
- 5մլ. կեֆիր
- 4ճ.գ. շաքարավազ
- 1ձու
- 2,5-3բաժակ ալյուր
- մի պտղունց աղ
Պատրաստման եղանակը
Կեֆիրը տաքացնել վրան ավելացնել շաքարավազը, ձուն, սոդան, աղը, ալյուրը հերթականությամբ և լավ խառնել:
Այնուհետև թավան տաքացնել, մեջը լցնել մի քիչ ձեթ և ճաշի գդալի օգնությամբ խմորը լցնել թավայի մեջ:
Տապակել 2 կողմից:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել