Բաղադրիչներ
- եգիպտացորեն պահածոյացված - 1 բանկա
- չորահաց - ըստ ճաշակի
- սամիթ - մի քանի ճյուղ
- մայոնեզ - 2 ճ/գդ
- երշիկ - 200 գր (կիսաապխտած)
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Երշիկը կտրատում ենք, եգիպտացորը քամում, իսկ սամիթը` մանրացնում:
- Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք և աղ ու պղպեղ ցանում:
- Ահա և վերջ, բարի ախորժակ:
Նման աղցան եգիպտացորենով և չորահացով կարելի է պատրաստել հատկապես երբ ժամանակը քիչ է:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել