Բաղադրիչներ
- պնդուկ - 90 գր
- ջուր - 85 մլ
- շաքարավազ - 45 գր
- գլյուկոզա - 25 գր
Պատրաստման եղանակ
- Պնդուկը բովում և մաքրում ենք: Պատրաստում ենք օշարակը: Դրա համար կաթսայի մեջ խառնում ենք ջուրը, շաքարավազն ու գլյուկոզան: Դնում ենք կրակին, մի քանի վայրկյան եռացնում, այնուհետև հովացնում ենք:
Պնդուկն ու օշարակը լցնում ենք բլենդերի մեջ, հարում մինչև խիտ մածուկի վերածվելը: - Պնդուկով պաստան պահում ենք փակ տարայում, սենյակային ջերմաստիճանում:
- Ահա և վերջ:
Պնդուկով պաստա կարող եք պատրաստել շատ կարճ ժամանակում և օգտագործել տարբեր քաղցրավենիքներ պատրաստելիս:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%BA%D5%B6%D5%A4%D5%B8%D6%82%D5%AF%D5%B8%D5%BE-%D5%BA%D5%A1%D5%BD%D5%BF%D5%A1/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել