- Կարտոֆիլ – 500 գրամ
- Գազար – 250 գրամ
- Ձու – 5 հատ
- Ծովախեցգետնի ձողիկներ – 200 գրամ
- Մայոնեզ – 200-220 գրամ
Պատրաստման եղանակը`
Կարտոֆիլը, գազարը եփել և քերիչով անցկացնել:
Ձուն խաշել, առանձնացնել սպիտակուցը դեղնուցից և սպիտակուցը քերիչով անցկացնել:
Ծովախեցգետնի ձողիկները կտրատել:
Ափսեի մեջ առաջին շերտ լցնել կարտոֆիլի մի մասը, ապա մայոնեզ ու աղ, երկրորդ շերտ ծովախեցգետնի ձողիկներ, ապա ձվի սպիտակուցը վրա լցնել, այնուհետև մայոնեզ` վանդակաձև:
Չորրորդ շերտ` լցնել կարտոֆիլի մնացած մասը, կրկին մայոնեզ` վանդակաձև:
Աղցանն ամբողջությամբ պատել քերած գազարով:
Ստացված զանգվածի վրա ձվի քերած դեղնուցը լցնել:
Սառնարանում թողնել 1 ժամ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել